Ida af Larsson

Frusen laxstjärt.

Publicerad 2008-01-31 17:07:49 i Life,

Sitter och håller på att frysa ihjäl. KL brände ris så det stinker apa i hela lägenheten. Dörren står öppen så att vi ska få en lite luft men den luften är konstigt nog kall.

Full som en kastrull igår, inte mycket att berätta om för det är inte mycket jag minns. Men jag var glad när jag kom hem så kul var det säkert. Tydligen avr jag så gullig mot KL att jag fyllesnarkade inatt. Hehee, en aning elakt kanske.

Nu ska jag göra mig iordning inför bastubadet som skall göras ikväll.

So long, suckers!

Dodgeball!

Publicerad 2008-01-30 16:52:18 i Life,

Idag har det varit dodgeballturnering och vi i samvetet var utklädda till tyroler. Med musche och allt. Vi vann inte turnering, det ka man inte göra om amn förlorar alla sina matcher men vi var glada ändå. Domaren dömde fel i sista matchen till andra lagets fördel och erkännde efteråt att det var vi som vann men då kunde man inte ändra i protokollet. WTF?!

Jag hoppas och tror dock att vi tar hem intropriset. Vi var grymma!

Sitter och väntar på Angelica och Markus som ska komma hit, dom tror visst att jag är värsta datasnillet som ska fixa Angelicas dator. Vi får se vad jag kan göra.

Nu kom dom så nu ska jag arbeta.

Vad hände?

Publicerad 2008-01-30 00:48:48 i Life,

Jag kom precis på en sak.
Jag tror att det är över nu.
Varför insåg jag det inte tidigare?
Och varför gör det så fruktansvärt ont?
Varför försöker jag ens, det är inte värt det.

Dumma, dumma Ida.

Publicerad 2008-01-30 00:32:48 i Life,

Jag är visst urusel på att blogga. Jag har bara inte tid! Idag gick jag upp nio, drog till skolan och föreläsning, vid halv ett drog jag och Angelica in till stan för att handla bredband. Vi kom hem med några tröjor och en klänning istället. Efter det fick vi rusa iväg till en arbetsintervju som jag skulle på. Fort tillbaka till universitetet och klippa gröna tyrolerhattar och öva på dans inför imorgon. Vi drog tidigare därifrån för att äta. En snabbätning på typ en halvtimme (laga maten på det också) och sedan fort iväg för att hämta Angelica och tillbaka till skolan för att se på film. Hem efter det och läsa en nedrans bok och skriva en massa jäkla anteckningar.

Nu är jag precis klar och klockan är halv ett och dags för att gå och lägga sig.

Som sagt, det är lite mycket just nu. Och bloggen är andra prioritet så gissa varför jag inte hör av mig mina nära och kära. Men förlåt ändå. Fast ring gärna för jag tar mig alltid tid för er.

Städ- och stressdag.

Publicerad 2008-01-28 11:33:08 i Life,

Nu är det städning och packning som gäller fram till två och då ska jag åka till Bergska och låna en bok. Sen så får vi se vad som händer men det som ska hinnas med idag är att träna, hämta tvätt, lämna Harry, åka till Örebro och läsa lite.

Nu ska jag skynda på lite och inte sitta och dröna framför datorn hela morgonen.

Seg, fet och jävlig.

Publicerad 2008-01-27 21:39:22 i Life,

Så känner jag mig just nu, livet är på topp med andra ord.

Det har inte varit någon bra dag idag, den har varit nattsvart och ensam även fast det är först nu som jag inte har någon annan människa bredvid mig.

Skönt att vara hemma igen. Det är jobbigt att sova någonstans där man inte har sitt eget. Jag måste få lite mera struktur på tillvaron för just nu känns det bara som att jag blåser med. Det är inte särskilt tryggt.

Nu ska jag ta ner mina julsaker (jag skyller på att jag bara har varit hemma typ fyra dagar på två veckor) och sedan gå och lägga mig för jag tänkte gå upp tidigt imorgon för att städa och fixa lite litteratur.

Mornmorn!

Publicerad 2008-01-27 12:38:57 i Life,

Wwwfesten blev väl ingen succé direkt men det var trevligt ändå.

Jag längtar hem och jag längtar jättemycket efter Harry. Han är min lilla solstråle. Jag måste verkligen skaffa mig en bil så att jag kan pendla lite bättre. Eller flytta. Jag kan inte bestämma mig.

Nu har jag itne tid med detta längre. Jag ska packa och göra mig klar inför hemresan.

Inte bakfull men däremot jävligt trött.

Publicerad 2008-01-26 14:59:49 i Life,

Igår vankades det förfest hos Sandra med Singstar and so on. Och ni som känner mig antar väl att jag sjöng en hel del. Och det gjorde jag. Sen så gick vi ut på kåren och det dansades en hel del. jag var relativt nykter men det var kul ändå.

Telefonpaus med Martina

Efter kåren drog jag och Lotta till publicum där vi åt korv och dansade på bord. Samvetarna drog så småningom men jag blev kvar till fem. Knatade hem frusen och jävlig men det gjorde inte så mycket.

Jag sitter och småvrålar i soffan över handbollen och KL tycker nog antagligen att jag är lite konstigt.

Far jag kan inte få upp min kokosnöt.

Publicerad 2008-01-25 18:06:11 i Life,

Nu har KL och jag varit iväg och handlat. Det blev lite allt möjligt men även fjädrar och tygband tills imorn. Så nu ska jag vara indian. Det känns jättetråkigt men vad ska man göra? Jag har inga indiankläder heller men jag får köra på helbrunt så får det duga.

Nu ska jag sminka mig och allt till partajet ikväll.

Ses jag som en alkoholiserad latmask? Har fått en del pikar om det... Jag må vara stark men jag är inte känslolös.

I väntan på mina underbart goda nudlar.

Publicerad 2008-01-25 15:20:56 i Life,

Nudlarna står på spisen och jag väntar otåligt på lite mat. I Onsdags var det vägningsdags, det hade inte gått så bra. 0.3 upp tror jag att det var. Äckliga fetma. Men jag får väl skylla mig själv, jag åt ju inte direkt som jag borde.

Ikväll är det kåren som gäller. Ska bli sjukt kul. KL och jag ska även iväg och handla och försöka få tag på lite fjädrar, imorgon är det nämligen maskerad och temat är wild, wild, west. Jäpp, Indian är skittråkigt att vara men jag har ju itne så stor möjlighet att vara något speciellt när jag inte bor här och inte har alla mina kläder med mig.

Nu är nudlarna klara och reprisen från guldbaggegalan går på tvn så det ska jag nu ägna mig åt.

Btw, jag känner mig utbytbar.

Så ska det låta.

Publicerad 2008-01-24 23:02:52 i Life,

Vi vann inte men vi var ta mig sjutton bäst. Nåja, vi kom ju iaf tvåa. Det var jag, Angelica, Gustav, John-Erik, Lotta och Biggis som ingick i samvetets lag. Vi var antagligen det lag som var mest högljudda, mer säger jag inte.

Vi nollor (dvs alla ovanstående utom Lotta och Biggis) hade på oss pappkartonger där var och en av oss hade ett ord skrivet på; SÅ SKA DET LÅDA. Det tyckte vi var roligt. Vi var jävligt heta. Bilder kommer som vanligt i bdb men nu är det utgång som gäller tillsammans med KL, Angelica, Gustav, Markus, Malena och Tessi.

Det kommer att bli fyra dagars men jag klagar inte.

Bakfull som en apa.

Publicerad 2008-01-24 16:41:05 i Life,

Gårdagen var extremt rolig. Men det blev nog lite för mycket dricka för efter champagnen så minns jag inte särskilt mycket. Angelica och jag drack som två döende kameler och det har jag fått betala för idag. Huvudet mår inte riktigt som det ska.

Angelica och jag har uppfunnit en poänglek. Jag tänker inte avslöja hur den går till men jag vann gårdagen med 8 poäng mot Angelicas 0.

Gårdagen i punktform:
En generös norrman.
Champagne
Poängleken
Mycket dans.
Hemfärd i en okänd bil med en okänd morfar.
Blåmärken.
Gamla engelsmän.
Förvirring över vad som egentligen hände inatt.
Tandpeteri.
Jakten efter E.
Sprit i överflöd.
Gratis mat

Nu ska jag göra iordning mig för om tio minuter kommer Angelica och hämtar mig så ska vi fara till universitetet och göra kroppsdräkter utav lådor. Sedan så ska vi tävla i Så ska det låta. Jag kommer att vara sjukt nervös, det faktum att vi ska vara iklädd lådor och äggkartongsmössor gör väl inte det hela bättre.

Oh my god!

Publicerad 2008-01-23 09:34:02 i Life,

Heath Ledger är död. Jag vet inte vad jag ska säga. Jag är i chock. Det känns som att alla kändisar håller på att dö ut?

Bloggtorka

Publicerad 2008-01-23 09:32:33 i Life,

Jag kommer verkligen inte på något att skriva. Kan bero på att jag har extremt mycket att hinna med innan jag åker vilket jag gör om typ två timmar. Så det är väl kanske bra att jag inte har något att skriva...

So long.

Dags för sängen.

Publicerad 2008-01-22 21:59:19 i Life,

Jag har halva boken kvar att läsa och jag ska nog lägga mig och läsa färdigt. Jag hinner inte städa eller packa idag men jag får gå upp tidigt imorgon och fixa med det. Men det löser sig nog.

Jag har faktiskt ingen aning om hur länge jag stannar i örebro den här gången. Vi får se.

27-26 i handbollen, en minut kvar och Sverige måste göra mål.
Jävlar vad spännande.
27 sekunder kvar.
Time out Sverige.
Dom verkar ta ut målvakten.
Time outen slut.
KOM IGEN!!
15 sekunder kvar.
Ja!! MÅL!
27-27.

Hahaa, jag blev visst lite sportkommentator ett tag där.

Nej, läggdags och läsdags.

Why, oh why?

Publicerad 2008-01-22 17:25:06 i Life,

Jag sitter och försöker tragla mig igenom en bok om sexualitetens omvandling. Eller tragla och tragla, den är väldigt intressant men jag känner en jäkla press att läsa ut den väldigt tidigt ikväll. Det kommer jg väl inte göra heller. Har kommit igenom 25 % av boken nu. Sen så gör väl inte det faktum att jag inte förstår uppgiften fullt ut saken bättre. Men som tur är så ska vi träffas några stycken imorgon och diskutera lite så då kan dom säkert förklara det för mig.

Dagens att göra:
Läsa
Äta
Planera
Packa
Städa

På söndag börjar visst i en annan del av köping, jag har aldrig tagit mig för att se dom programen faktiskt. Jag har tidigare haft fullt upp med trean och femman och alla andra kanaler men nu har jag väl inte så mycket val. Visserligen kommer jag att befinna mig i Örebro på söndag men KL är nog inte svår.

Jag har fått en ny mus.

Publicerad 2008-01-22 13:12:15 i Life,

Det följde med en datamus när jag köpte väska och den lyser i sju olika färger. Det tycker jag är coolt.
Nu är den grön.
Nu är den lila.
Nu är den blå.
Nu är den vit.
Nu är den röd.
Nu är den  gul.
Nu är den turkos.

Jag ska luncha lite nu och seda ska jag plugga och plugga och plugga.

I Finspång.

Publicerad 2008-01-21 21:53:03 i Life,

Jag äter, msnar, tittar på tv och bloggar samtidigt. Det är nice. Det har varit fullrulle hela dagen. Första skoldagen, lunchande med några från kursen, arbetsintervju (oj, ja. jag fick jobbet), en sväng till KL, mot Finspång och sedan så tränade jag när jag kom fram. Det är först nu som jag faktiskt sitter still och inte gör något.

Men jag tänker inte vara vaken så länge till. Det får bli mer bloggande imorgon. Som om jag skulle ha någon tid över men vi kan ju alltid hoppas.

Ett litet test.

Publicerad 2008-01-20 20:48:36 i Life,

Min kvinnliga sida:
[ ] Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[x] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Känt mig sugen på en kopp te?
[x] Känt glädje över att få blommor i present?
[x] Gjort någonting romantiskt på egen hand?
[x] Blivit arg utan anledning?
[ ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?
[x] Bakat åt dig själv?

Min manliga sida:
[x] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[x] Ätit en blodig stek?
[x] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[x ] Skött grillen under en grillfest?
[x] Läst en bok av Jan Guillou?
[x] Läst ett nummer av slitz?
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[x] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[x] Läst nick hornby?
[x] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[x] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[x] Skrikit "kom igen nu killar" på en fotbollsplan?
[x] Tävlat i att dricka öl?

Kvinna - 19 poäng.
Man - 18 poäng.

Där ser man.

Schleten men glag.

Publicerad 2008-01-20 20:28:45 i Life,

Lite bakfylleångest har jag visst men den skiter jag i, jag orkar inte må dåligt.

Gårdagen var helt otroligt rolig, lite för full för mitt eget bäst men det är väl inte direkt något nytt. Det blev lite lekar och dns i flera timmar. Sen lyckades jag med att dra med mig lite karlar på efterfest. Har lyckats trycka i mig en pizza idag, inte så nice. Det får bli en jävla massa springade när jag åker tillbaka till Finspång imorn.

Jag saknar Harry helt sjukt mycket.

Jag känner mig förbisprungen utav livet igen. Kan det inte sluta nu?

Det är fortfarande en jävla massa att ordna men det ska nog lösa sig.

Imorgon är det första skoldagen och sedan två arbetsinterjvuer och sedan ska jag åka hem till min underbara lägenhet... Och städa - Jippie! Sen så hoppas jag innerligt att jag hinner med träningen.

En nolla.

Publicerad 2008-01-19 13:19:22 i Life,

Jag tycker att det är jätteläskigt när det blåser såhär mycket ute. Imorse blåste mitt fönster upp. Jag vet inte hur det lyckades med det men det gjorde det. En glasgrej for i golvet och gick i tusen biter, jag hade faktiskt hellre vaknat till mitt eländiga väckarklocka. Nu har jag sjungit lite singstar för att komma bli på bättre humör men jag får bara jobbiga minnen. Det är inte alls bra för tillfället. Och det känns så typiskt nu när skolan börjar.

Hade visst lite mindre tid än vad jag trodde då jag måste åka till Örebro relativt tidigt.
Undrar om man kan blåsa av vägen?

Dags att äta mat i lugn och ro och sedan är det bara att vrida upp tempot och stressa mig enda fram till Örebro.

Hemma i min kära lägenhet.

Publicerad 2008-01-19 02:27:22 i Life,

Det var mörkt och regnade när jag gick hem, jag kände mig likadan inuti.

Efter några fartfyllda (och blogglösa) dagar i Örebro så är jag hemma i min kära lägenhet och ska mysa med Harry hela natten lång.

Sammanfattning.
I onsdagskväll åkte jag upp till Örebro och KL var väldigt rastlös så vi bestämde oss för att göra stan. Jag var nykter (dock lite fnittrig på toan men det kan inte hjälpas) och vi kollade läget på ett nytt uteställe. Natten blev nog lite för lång och efter fyra timmars sömn var det dags att bege sig till universitet för registrering. Det förflöt relativt bra och hittade en ny kompis direkt. Efter an massa tråkig information (jag höll nästan på att somna men säg det inte till någon) så drog KL och jag hem och lagade tacos och slötittade på tv. På kvällen var det dags för mitt livs första nollning och vi lekte lekar i flera timmar. Vi var visserligen inte så många men det kändes faktiskt skönare. Det var kårfest idag men vi har haft födelsedagsmiddag för Wincent hos mig så jag kunde inte följa med.

Imorgon blir det dock att åka tillbaka till Örebro för nollningspartaj. Det känns jävligt nice faktiskt.

Det känns som att jag stöter ifrån mig alla, gör jag det?
Det är iallafall inte meningen.

Nu är det dags för sängen och kattmys.

It's to late.

Publicerad 2008-01-17 02:40:40 i Life,

Jag har precis brytit höger lillfinger och slagit sönder höger smalben när jag hade en "liten" sammandrabbning med KLs metalltrappa. Det var inte skönt. Tur bara att jag nästan var längst upp annars hade jag nog slagit sönder skallen också.

Nu är Dave Grohl (hur stavar han?) på tv så nu ska jag dregla över honom och äta lite makaronisar.

Katching!

En liten paus.

Publicerad 2008-01-16 14:59:03 i Life,

Pjuu, nu är det "bara" rummet och balkongen kvar att städa. Det ska nog gå att ordna ganska fort. Men jag har ingen ork.

Jippie, Hammerfall på webbradion - urk.

Nu ska Wincent ringa mig och ge mig lite städmotivation, återkommer.

Min extremt meningsfulla vardag;

Publicerad 2008-01-16 13:13:45 i Life,

En msnkonversation mellan mig och Wincent.

Wincent. säger:

gnu?

Den där Ida säger:

emu?

Wincent. säger:

emo?

Den där Ida säger:

gto?

Wincent. säger:

hot?

Den där Ida säger:

not?

Wincent. säger:

ton?

Den där Ida säger:

tom?

Wincent. säger:

mot?

Den där Ida säger:

mor?

Wincent. säger:

rom?

Den där Ida säger:

rim?

Wincent. säger:

rum?

Den där Ida säger:

rus?

Wincent. säger:

bus?

Den där Ida säger:

mus?

En film med lyckligt slut.

Publicerad 2008-01-15 20:19:08 i Life,

Imorgon har jag masa saker att fixa men jag tänker inte sätta igång med en del idag. Nej, nu ska jag kolla klart på min älsklingsfilm med den snyggaste karln jag någonsin har sett och sedan gå och lägga mig. Jag ska banne mig sova innan denna tisdag blir onsdag och gå upp oförskämt tidigt imorgon. Sen så ska jag stressa mig igenom hela dagen och inte lugna ner mig förrän jag kommer till Örebra imorgon kväll.

Det känns oerhört bra med håret. Det är verkligen jag.

Nu skiter jag i det här och går och lägger mig.
Godnatt sverige.

Nytt hår, nya tider.

Publicerad 2008-01-15 17:57:10 i Life,

Äntligen lite nytt på hårfronten, jag har adderat lila, grönt och blont till min mörka grundfärg. Det känns härligt men lite förändring. Visserligen var det väl inte så värst länge sedan håret blev omgjort (runt den 21 November) men det känns som om det var ett år sedan. Minst.

Nu ska jag laga lite mat och massera min rumpa (tre timmar och 45 minuter i en frisörstol är inte att leka med).

På återseende.

Gåskor - Goose cows

Publicerad 2008-01-15 12:47:29 i Life,

Jag känner mig superstressad och förvirrad inför framtiden. Det känns som att jag inte riktigt hinner med när livet springer förbi. Jag behöver seriös planering och nerskrivande av allt som ska göras tror jag. Det känns som att mitt huvud kommer att sprängas i bitar om jag inte får livet att lugna ner sig.

Snart ska jag iväg till frissan och det känns gött. Det är nog nästan det bästa jag vet, att sitta där i stolen i flera timmar och läsa skvallertidningar och bli iordningjord. Det känns självklart lite surt att det försvinner extremt mycket pengar men det kan det vara värt att tycka livet är underbart för en liten stund.

Godmorgon mitt herrskap.

Publicerad 2008-01-15 09:43:02 i Life,

Dom ringde och sa att jag var välkommen på en intervju. Haken var väl att det var i Örebro så nu kommer jag väl att vara fast där. Jag tackade ja till intervjuen, jag menar jag kan ju lika gärna kolla in det nu när dom erbjuder sig. Så här sitter ni och läser ett inlägg från en eventuell framtida deltidscoach.

Frukost och lite värme. Here I come.

Utvecklingsstörd och hungrig. (Igen?!)

Publicerad 2008-01-14 21:04:42 i Life,

Hanna: Jadu, harry får väl pilla sig i rumpan eller nått.

Inte en alltför kul träning, springa 4 kilometer och sedan lite benövningar. Lyset fungerade inte på grusplanen så det blev ingen bollträning. Men nu känns det skönt att ha fått röra lite på sig iaf. 

Jag ska äta qournhamburgare och lägga mig i sängen och se klart idrottsgalan så nu blir det inga mer inlägg för ikväll.

Dawsons creek.

Publicerad 2008-01-14 15:10:50 i Life,

Det blir ingen andmatning för Emil ringde och var hur sjuk och ynklig som helst. Som vanligt så var jag lite för snäll och gjorde bort  mig men hey, sån är jag. Så nu blev det lite mera tid till att städa och vara allmänt meningslös.

Nu ska jag luncha med min katt och kolla på denna underbara serie vid namn Dawsons creek. (Det känns verkligen inte som att livet bara rinner iväg och att jag sitter och tittar på.)

Blablablubbe

Publicerad 2008-01-14 14:35:06 i Life,

Martina: Jahaa, ja det ska nog gå att ordna. vi får ringas imorn.

Nu har jag städat hallen och köket lite och det var inte så roligt som det låter. Det är mycket som ska hinnas med dom här dagarna så jag känner min aningens stressad. Men jag ska planera upp hela min vecka in i minsta detalj ikväll så det ska nog gå.

Nu sitter jag och väntar på Emil som ska komma hit. Jag tänkte kidnappa honom och gå iväg och mata änderna hade jag tänkt mig. Han får nog sjuttsingen hjälpa mig och städa lite för jag hjälpte honom härom veckan.

Kvart i sex ska jag vara träningsklar och stå parkerad vid bommen på tegelbruket för jag ska ha med mig två till. Sen så blir det första utomhusträningen och jag antar att jag kommer vara precis lagom mörbultad ikväll. Undrar om jag kan få bensinersättning för att åka från örebro till träningarna? Det ska jag kolla idag tror jag nog.

Jag har ingen motivation what so ever.

God morgon världen.

Publicerad 2008-01-14 11:38:19 i Life,

Martinilina från Falleralla: På torsdag har jag inskrivning i örebro så det går inte. Men vi får planera in lite umgängestid.

Idag gick jag upp nio för att få ordning på dygnet lite. Men nu har jag en jäkla massa att stå i så jag har inte tid att blogga mer just nu.

Utvecklingsstörd och hungrig.

Publicerad 2008-01-13 19:28:32 i Life,

Det blev en långpromenad, en och en halv timme lyckades jag knata bort. Men det innefattar även två minuters toapaus hos mig, två minuters drickapaus hos Emil och ett femminutersbesök hos mamma för att låna några filmer.

Nu ska det blir lite mat och sedan så ska jag småslumra till en film var det tänkt.

Dregel.

Publicerad 2008-01-13 17:38:18 i Life,

Jag är sjukt sugen på tacos. Men ikväll så står det Chiliconcarne på listan och listan är helig. Utan den så kommer jag inte att hålla dieten. Jag ska nog försöka komma på ett tacosrecept som passar min nya livsstil men grejen är ju att det jag älskar mest på tacos är guacamole, ost, sås och gräddfil. Hm, hur ska jag kunna klara ut det?

Igår fick jag kommentaren "Wow, du är den snyggaste tjejen jag någonsin sett". Det kändes minst bra men jag hade jacka på mig så han såg ju bara ansiktet. Och sedan var han väldigt kalasfull. Men skit i det, han tyckte jag var snygg och mer än så behöver vi inte säga.

Jaha, här sitter jag i alldeles för varma kläder och väntar på min promenadkompis samtidigt som jag ser på trav. Vilken härlig söndag.

Jag börjar bli lite hungrig. Kanske skulle ta en macka?

Imorgon ska jag till läkaren, handla och träna.

Fettförbränning.

Publicerad 2008-01-13 15:52:32 i Life,

En havtimmes pilates har jag hunnit med. Det var skönt att känna att man gör något åt denna fetma. Hade väl gärna varit ute och gått en sväng idag men jag vet att jag bara kan göra det med en person idag och den personen hör visst aldrig av sig. Det är liksom ingen bra dag idag. Det var synd att promenaden inte kunde göras när det var sol ute men jag är väl bortglömd fram tills natten sätter in, precis som vanligt.

Jag har även hunnit med ett återfall till självdestruktiviteten men det är inget vi talar om.

Nu ska jag suga i mig lite soppa och köra ett träningspass till hade jag tänkt mig. Sen blir det nog städning och en längtan efter ett samtal som jag inte vet om det kommer att göras.

Faan, det här är verkligen ingen bra dag.

Bajs, Bajs, Bajs, Bajs.

Publicerad 2008-01-13 13:23:43 i Life,

Jag läste bloggen, jag läste kommentarerna och jag har ont, ont, ont, i magen. Jag vill inte. Jag sitter och pillar på galma ärr och funderar på varför jag inte ska fortsätta. Jag vill inte, jag vill inte. Hur kan jag vara så dum och hoppas på att allt ska bli bra när det bara blir värre och värre hela tiden? Jag orkar liksom inte se glad ut längre. För det är jag inte. Jag är förtvivlad, tjock och liten. Jag ger det någon vecka och om det inte blir bättre den här gången så ger jag mig av härifrån, för alltid. Jag vill aldrig mera vara med. Jag har så jävla ont i magen. Jag är helt varm och benen känns som gélé. Jag orkar inte ha det såhär - Jag ska lobotomera mig själv.

JAG HATAR DIG!

Morgonstund har guld i mund.

Publicerad 2008-01-13 11:55:32 i Life,

Mallan - Jodå, den var väl helt okej men första akten hade dom lätt kunnat spola.

Hanna - Om en vecka så flyttar jag på deltid till Örebro och börjar plugga genusvetenskap. Jag och KL kommer att dela en barrack på 22 kvm så det går inte att mosa in en katt också så jag får klara mig utan honom i veckorna.

En nykter helg! Jag hade inte det på hela förra året tror jag. Idag ska jag försöka komma ut och springa lite så man kan få bort några kilon igen. Jag misstänker starkt att jag snarare har gått upp den här veckan, så mycket skräpmat som jag har tryckt i mig. Det blir träning imorgon iaf så det känns lite skönare.

Egentligen så är du inte värd mycket mer än en stekpanna i huvudet.

Död åt kedjebrev!

Publicerad 2008-01-12 13:32:14 i Life,

Jag vet inte om det bara är jag men enligtmig så har det exploderat med kedjebrev den sista tiden.Jag får säkert fem varje dag, speciellt på facebook och min vanliga mejl. Ni som läser detta och känner er träffade; SLUTA FÖR I HELVETE!
Jag skiter i någon urusel dikt om en snorunge som blir slagen, mejlet om Amy Bruce, den cancersjuka flickan, är enbart bluff och båg, nedstängingen av MSN är också bara skitsnack och protesterna om James Bulgers mördares frigivning kommer sju år försent och förövrigt så innehåller den felaktiga uppgifter om mordet. Är det bara jag som vet om det här i hela världen?! Snälla människor, läs på!

Nu när jag har fått ut lite förtvivlan så kan vi gå över till glädje.

Det var jättekul i Linköping och om jag får som jag vill så blir det fler resor inom en snar framtid. Vi skrev poesi, var svåra och mörka med hjälp av alkoholfritt jordgubbsvin (som poet måste man dricka rödvin med det närmsta alkoholfria som fanns var jordgubbsvin) och hittade mystiska dörrar. Igår blev det även ett beök på länsmuseumet ihop med Wincents klass, lite läskigt men det gick bra.

Igårkväll så blev det nyårsrevyn med min mamma, Kicki och Markus och dom hade väl kunna skippa första akten och dansarna helt. Sen så tycker jag, som alltid, att Martina ska sluta sjunga så förbannat mycket. Sen så åt vi god mat och prata långt in på natten. Efter ett tag börjades det ringas om skjuts i telefon och följde med folket (Wincent, KL, matte och skrotis) till ettan. Jag hade faktiskt fruktansvärt trevligt, det var över förväntan. Det här med att vara nykter har faktiskt sina fördelar.

Hur ska jag kunna klara mig utav Harry när jag börjar plugga?

Bajs.

Publicerad 2008-01-10 15:29:28 i Life,

Jag såg nu att det är felstavat i headern. Det fattas ett t. Men jag har inte tid att ändrar de nu. Det gör jag imorn eller på lördag.

Nu ska jag bege mig så det blir inga mer inlägg förrän imorn då Wincent inte har internet. Och imorgonkväll så blir det nyårsrevyn med delar utav familjen Östrand.

Jag har fastnat för Dawsons creek, why oh why?!

Fy sjutton

Publicerad 2008-01-10 12:51:54 i Life,

Nu har jag hållt på att designa om bloggen hela morgonen (dvs från och med att jag vaknade) och nu är den äntligen klar. Det blev inte dundersnyggt men jag har då aldrig lyckats med något sådant här tidigare. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan städa ltie innan jag beger mig till Linkan och Wincent.

Btw så är headern gjord utav mig och det är Jokikos (Wincents och min poesiklubb) motto.

Jajajaa

Publicerad 2008-01-10 11:59:48 i Life,

Jag försökte göra om bloggen igår med det gick åt helvete aå därför ser den ut som den gör. Klaga inte.

Vilken lyckodag.

Publicerad 2008-01-09 21:14:27 i Life,

Först får jag reda på att jag har blivit antagen till universitetet och sedan så var det vägningsdags. Målet var ett kilo på den här veckan men jag har lyckats med att gå ner 1.9 kilo!! Wihoo! Sen så var det träning och då jävlar skulle det brännas mer fett men jag tog nog i lite för hårt och kollapsade i en snödriva i Borrgård. Inte så lyckat kanske men det var oerhört skönt att ta ut sig så totalt.

Jag firade min viktnedgång med en liten chokladpralin men det tycker jag att jag var värd. Nu ska här lagas mat och duschas och sedan ska jag mysa med Harry och Harry över en kopp thé hade jag tänkt mig.

Idag är jag helt nöjd med min livssituation.

Btw, om en och en halv vecka så blir jag och KL roomies i en 22 kvm stor barrack. Det kommer att vara trångt men enligt mig så betyder trångt även mysigt. Och i höst så blir det mer och mer aktuellt med antingen Vietnam eller Indien, härligt va?

Jieeeees!!!

Publicerad 2008-01-09 13:48:46 i Life,

Jag, kom in, jag kom in, jag kom in, jag kom in.

Till våren så pluggar jag härmed genusvetenskap vid örebro universitet. Det enda jag inte har koll på är vart sjutton Harry ska spendera mina skoldagar. Någon frivillig?

Kan inte natten vara slut?

Publicerad 2008-01-09 03:31:01 i Life,

Jag är helt stört trött men jag kan inte sova för jag väntar som aldrig för på en uppdatering i en viss persons blogg men det verkar inte komma. Jag har två minuter på mig att skriva blogg innan KL ringer och ska ta nattens sista cigg i telefon. Det är tur att det är någon mer som inte kan sova.

ARGH! Det är Osbournes på tv, hur har jag kunnat missa det? Fast med min tus så är det väl slut inom tre minuter.

Nu ringer KL snart så det är dags att ta på sig och sätta ciggen i mungipan. Jag måste ju passa på nu innnan jag får rökförbud från farbror doktorn pga min heshet.

Kan någon hjälpa min katt?

Publicerad 2008-01-09 01:31:45 i Life,

Varför äter min katt upp "håret" på mitt överkast? Jag har ett sådant där överkast med "muffmuff" och Harry verkar tycka att det är väldigt gott. Ja, man blir väl som man umgås(?).

 

Katten

Här är Harry som en yttepytteliten kattsing.

Det kändes skönt att få ur sig det men samtidigt lite vemodigt. Jag vill ju inte göra saker och ting mer komplicerat än vad det är. Fast det är väl försent att säga nu.

Hoppsan

Publicerad 2008-01-08 15:14:43 i Life,

Jag kom på att det kan var något fel med min hals i och med min heshet. Jag kollade upp det på nätet och det stod att man skulle gå till läkare om man varit hes i mer än tre veckor... Jag har varit hes i över ett år, kanske kan vara dags att kolla upp det.

Extrajobb

Publicerad 2008-01-08 14:26:11 i Life,

Jag behöver ett extrajobb!!

varför kan det inte puttas in en liten lapp i min brevlåda där det står-
"Heter du Ida? Är du fattig som en kyrkrått? Vill du ha ett kvälls/helgarbete? Ring - 0123-45678"

På tor/fre får jag reda på om det blir högskola eller inte. Fast då är jag i Linkan och hälsar på Wincent.

Nu ska jag städa. So long suckers.

Tvålfager

Publicerad 2008-01-07 23:50:30 i Life,

Emil har precis gett sig iväg efter att jag tvångsmatade honom. Den karl äter inte som han ska. Imorn blir det filmkväll med den samme och ev en yttepytte liten promenad. Även om man är sjuk så måste man komma ut lite. Det är ändå vägningsdags på onsdag.

Idag har jag grovstädat hela köket och imorgon är det rummets tur. Jag har till och med tagit mig för att hänga upp lite tavlor, några månader efter inflytt. Men bättre sent än senare.

Nu blir det en cigg och sedan sängdags och titta klart på filmen. Och om jag inte är för trött så ska jag fortsätta med Harry Potter efter det.

Två hyenor på vift.

Publicerad 2008-01-07 12:42:39 i Life,

Jag är sjuk igen, jag har mer eller mindre blivit det efter varje helg i typ en månad nu. Det är inte särskilt roligt.

Idag får det bli städdag och sen så kanske jag kan panta flaskor eller nått så att jag får mig en liten promenad.

Jag hatar måndagar.

Hujeda mig.

Publicerad 2008-01-06 13:03:12 i Life,

Vilken kväll. Det började ganska lungt och sansat men slutade med huvudet i toaletten. Mats och jag sjöng säkert tio låtar på ettan och jag tappade rösten. Nej, nu ska det inte bli något mer festande på ett tag.

Mats och jag ligger och segar och tittar på Emil i Lönneberga, en mycket intelligent film. Jag lyckades surfa in på Christian Bale och shit vad snygg den karln är!

Vi har för tillfället en mycket intressant diskussion om maktgalna höns om man kan dressera dom. Mats sitter även och låter som en höna och det är oerhört roande, fast han låter förstoppad. Nu funderar vi om grisar kan ta över världen men det tror vi inte.

Förbannade Regina Spektor.

Publicerad 2008-01-05 13:38:57 i Life,

Här sitter jag och lyssnar på Samson och tjuter som en barnunge. Nästa låt på spellistan är Coldplay - The hardest part så det lär ju inte bli bättre.

Igår var det lite spelkväll hos Stoffe och efter lite kärleksbråk mellan anonyma par så åkte vi brudar runt i min bil och raceade med en annan bil. Vi sladdade runt lite på småvägar och jag fick väl lite mersmak kan man lugnt säga. Så småningom så drog vi oss ner till krogen och där hamnade jag i något slagts parallelt universum där allting var så enkelt och självklart. Jag kom till insikt med saker som jag ville delge för en person som tyvärr hade annat för sig än att lyssna. Gudarna vet vad men jag har en känlsa av att jag inte vill veta.

Efter lite runtskjutsande på folk så hamnade jag och Erik på grillen och åt lite mat och eftersom jag bantar så var jag så duktig att jag tog en sallad och en kranvatten. Precis när jag hade släppt av Erik så ringde Mats och var gladfuller, han poch Tobbe hade slagit vad om jag jag var vaken kvart över tre eller inte. Det var jag. Vi hade livliga diskussioner i 45 minuter så hans telefonräkning lär va fin. Han garvade rått åt att jag har åtta centimeter stora blåmärken på höftbenen för att jag har haft för tajta byxor. Det gör ondare än vad det låter.

Denna dagen ska bli en bra dag, det har jag bestämt.

Insiderjobb.

Publicerad 2008-01-04 19:07:57 i Life,

Jag har fått lite insiderinformation från tele2 och har laddat ner någon flushig mjukvara som tydligen ska få bredbandet att gå fortare. Och än så länge så fungerar det över förväntan.

Nu ska jag städa och diska lite och fixa iordning lite mat, klockan åtta är det slappar dags och "Mimmi och Reine i fjällen" som gäller.

what if

Publicerad 2008-01-04 11:31:20 i Life,

Trött som en groda och har drömt konstiga drömmar.

Jag  har kommit på att jag är väldigt dålig på att höra av mig till mina vänner. Det är som att det inte finns någon ork och ingen tid för att höra av sig. Jag ber verkligen om ursäkt och ska försöka bättra mig men det kommer nog att ta ett tag.

Mäts

Publicerad 2008-01-04 01:29:15 i Life,

Jag har ringt runt till varende jäkel jag känner men alla ska ju ta mig sjutton sova. Men till sist så fick jag tag på Mats som satt och drack lite i Linköping och lyckades prata bort en halvtimma utav våra liv på allt och ingenting. Det började på samtalsämnet Mada och slutade på porrindustrin. Ja, jag säger då det. Utan Mats skulle livet vara väldigt mycket tråkigare. Det ska drickas Mada på lördag i vilket fall som helst för då är det partaj.

Nu skall ett försök till sömn göras.

Vikten

Publicerad 2008-01-03 23:57:51 i Life,

Vikten tar upp mycket utav mina tankar just nu. Jag har bestämt mig för att  försöka gå ner i vikt (igen). 15 kilo på 15 veckor är det tänkt att det ska bli. Vi får se hur det går men försöka kan man ju. Starten gick igår och om 15 veckor så är det min födelsedag så nu jäklar. När jag fyller 20 så ska jag vara snygg och smal.

Inte ens Harry är här. Jag är totalt utlämnad till ensamheten.

Förpassad till ensamheten.

Publicerad 2008-01-03 21:05:09 i Life,

Förstod du att det var väldigt viktigt för mig när jag till och med bad på mina bara knän? Jag bara inte förstå, om det nu du har sagt är sant, vad som kan vara viktigare än det? Du kan kalla mig för naiv för det är väl det jag är. Naiv och påfrestande.

Idag har jag shoppat, shoppat, shoppat! Ingenting är så härligt som att komma hem med en massa påsar fyllda med kläder. Det är bara lite synd att när man väl packar upp dom så blir man lite förvånad att det var så få klädesplagg i påsarna i och med att kontot har tömts. Att shoppa kläder är min absoluta drog. Jag blir nästan lite upphetsad när jag tänker på en kassaapparat.
Dagens inköp blev, en vårjacka, lite underkläder, ett linne, ett par shorts, en klänning och ett par skor. Inte så pjåkigt ändå.

Vi gick även på bio, jag, mamma och Martin. Vi såg Råttatouille, en mycket bra film men jag hade hellre sett den på engelska.

När jag satt på toan på bion, ni vet där längst bak i filmstaden, så kom jag på att jag nog tycker bättre om bio än vad jag tror. Det är något speciellt med ljuset och känsla att gå på en ultramjuk matta. Men det bästa är nog ändå toan(?). Jag har som vana att alltid gå på toa innan (gud förbjude att man skulle bli kissnödig precis under upplösningen) och det är det som är bio för mig. Den halvskumma  belysningen, speglarna och så känslan av att man har något viktigt och roligt framför sig.
Åh gud, vad jag svamlar.

Nu ska jag ringa KL och höra om hon har begett sig till Varberg ännu.

Äntligen hemma.

Publicerad 2008-01-03 11:20:51 i Life,

Jag skull ha kommit hem i förrgårkväll men kom hem hem inatt. Jag var hos mamma för att spela guitar hero i förrgår men orkade inte åka hem så jag sov så sött på soffan. Sen igår så blev det mer spelande, en sväng upp till Emil, fika med hans mormor och sedan satte ruljansen igång (med reservation för stavning).

KL och Malin kom och hämtade mig och vi åkte runt i bilen och försökte komma på saker att göra. Saker som hände; vi åkte runt, runt en stolpe på vibergaparkeringen för att det var konstigt, vi skrev "Jag har liten tacos" på en bil, vi skrev M,I,K,L WAS HERE med tre meters bokstäver i snön, vi bosatte hos på ö-malm ett tag för att det var fyra polisbilar där (knivdrama, läs i folkbladet wtf), vi åt korv, vi var i borrgård och bytte bil, vi hämtade upp Jerry och Pierre och till sist kom höjdpunkten på kvällen/natten; Vi åkte pulka!!

Det är nog år sedan jag åkte pulka men vi drgo envist med hos två pulkor (den ena halvsnodd) och en stjärtis till Vibbjörnsparken. Ingen utav oss var direkt klädd för att rulla runt i snön med det struntade vi i. Efter lite åkande i den backen tyckte vi att den var lite väl liten så vi begav oss till en livsfarlig backe vid Meri. Där hade samtliga åkare några nära döden upplevelser men vi kom helskinnade därifrån.

Våran största bedrift var ändå att vi lyckades mosa ner fem personer i en pulka och åka berför backen! Jag satt längst bak och sedan KL framför mig. Där är ju pulkan i vanliga fall full men; Malin satte sig på min mage så att jag såg ut som en liten båt, Jerry satte sig i KLs knä/utanför pulkan och Pierre bakofram, grensle över Jerry och vi andra höll i hans fötter. Det var läskigt roligt för alla utom min rygg.

Idag ska jag åka till stan med mamma och martin och shoppa, äta och gå på bio. Sen så är det inte helt omöjligt att det blir pulkaåkande ikväll igen.

Min mamma är beroende.

Publicerad 2008-01-01 16:55:01 i Life,

Igår lärde jag och Isa min kära mor att spela huitar hero och nu vägrar hon ta telefonen för att hon bara spelar så Martin fick leka tolk. Jag har förvandlat henne till ett monster, ett x-boxspelande monster.

Varnig för Jönssonligen.

Publicerad 2008-01-01 15:52:24 i Life,

Ja, vad ska man säga om det nya året? Det började väl lite sisådär. Men förhoppningsvis så kan det väl utveckla sig till något bra. 

Nu ska jag titta på en dokumentär om Mette-Marit och drömma om att jag kanske också hittar mig en prins.

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela