Ida af Larsson

Bye bye

Publicerad 2008-12-29 21:32:56 i Life,

Nu kära vänner så är det inte många timmar innan vi far till Thailand, så jag vill bara säga hejdå till alla!

Ska försöka pressa in några inlägg under dessa två veckor men det blir nog inte så mycket. Ni får mejla till mig på [email protected] om ni vill få lite mer personlig uppdatering för jag orkar inte skicka ut mejl till alla.

Puss på er mina älsklingar!

Vart var vi?

Publicerad 2008-12-28 21:55:28 i Life,

Uppdatering var det ja;

Måndag; Har helt glömt bort vad vi gjorde, säkerligen inget viktigt. Jo, just det. Var i Norrköping och köpte sista julklapparna till brorsan.

Tisdag; Slöade på dagen och åkte på kvällen hem till mamma för julfirande med familjen med fondue och sällskapsspel. Hur roligt som helst men karlarna härjade om att mamma och jag fuskade bara för att de förlorade.

Onsdag; Julafton, julfrukost hos Jörgens mamma vid halv tio. Jullunch hos Farmor och sedan snabbt iväg ut till Hällestad för det riktiga julfirandet med mammas släkt. Åt i stortsätt oavbrutet och lurade i Jörgen lite stiltonost som gav honom kväljningar, kvällens höjdpunkt... Av Jörgen fuck jag; en klubba med godis i varje ände som det stod du+jag=sant på, en traktorkalender, en lilaglittrig ögonskugga och 600 kr på spabehandling. Av Martin; en mp3. Av mamma; en svart satinklänning, en svart och rödglittrig eyeliner, två par jeans, en pyjamas, boken El choco, en parfym, lotion, säsong 1 av En fyra för tre, ett par svarta högklackade och lite annat smått och gott. Fick även en parfym av Jörgens mamma och syster och ett halsband av min kusin.

Torsdag; Juldagen och stor festpepp-dag! Partaj hos Martina med brudarna, en sväng till Storängsskolan där jag bland annat fick se Emilia försvinna ner i en brunn. Väldigt roligt på hotellet men även denna kväll rätt tidig hemgång.

Fredag; åkte in till Norrköping för att reashoppa vilket gick lite sådär, fick endast med mig en tröjklänning hem. På kvällen såg jag, Jörgen och mamma på filmen Allt flyter vilken jag verkligen kan rekomendera. Dock inte med en irriterande unge som envisades med att sörpla på sin klubba bakom ryggen hela filmen. Åt på Akropolis för 1200 kronor vilket resulterade i uppknäppta byxor och matkoma.

Lördag; Åkte till badhuset med gänget och slog sönder lite knän och näsben (fick Jörgen rakt över huvudet). På kvällen satt vi några här och spelade lite tv-spel.

Söndag; Åkte till stan för att handla shorts, kom hem med två linnen till Jörgen och en filmkamera. Det blir aldrig som man tänkt sig. Nu på kvällen har vi haft storpackning och tvättning så nu hänger det tvätt i varenda lampa i huset. Timmarna som kommer ska spenderas framför film och senare i sängen.

Det blev en del... Vi hörs imorn kära herrskap.

På g

Publicerad 2008-12-28 13:16:41 i Life,

Uppdatering angående jul kommer ikväll, vi ska iväg och köpa shorts åt karln som trodde att det var accepabelt att kläa sig i ett par badshorts under hela Thailandsresan... Jag vägrar springa runt på nyårsaftonskväll och leta snyggshorts år nubien.

På återseende.

Gullungen själv.

Publicerad 2008-12-26 22:27:09 i Life,

Gnäll ifrån soffan;
- Kom och lägg dig! Måste du vara tråkig, internetta kan du väl göra imorgon?*gnyyy, gnyyy*

Bästa att göra som karl säger innan han blir för kramsjuk.

Sego

Publicerad 2008-12-23 18:23:56 i Life,

Jag är hur trött som helst, även fast vi sov till elva idag. Spenderade nästan hela lunchen med att prata i telefon med tre olika personer som insisterade på att ringa cirka två sekunder efter att föregående samtal var slut. Fast trevligt var det.
 
Idag har jag och Jörgen först legat i soffan i långfills och degat, sedan gjorde vi lite ärenden i Finspång. Bland annat köpte ett roligt brädspel på Viberga och inhandlade mousserande vin till juldagen. Jag har helt klart hittat min favoritdricka!

Nu är juldagen bokad och klar, det blir hos min älskade Martini-skrutt med de sju samurajerna från gymnasietiden (dåvarande gänget= samurajer, nuvarande= maffia, någon likhet?). Ska bli hur kul som helt eftersom vi inte har träffats alla sedan i påskas tror jag. Mycket har hänt, jag har flyttat och skaffat ny karl, Martina har skaffat sambo och socialiserar med kex och ost, Elli har börjat plugga samt jobbar, Maria har flytt till Göteborg med karln, Elin har klippt av sig håret och bråkar med posten, Bella har flyttat någonstans som jag inte minns vart för att plugga och Åsa är precis hemkommen efter några månader i Frankrike.

Jörgen och jag iväg till mamma för att fira lite lill-jul med fondue och spel. Nice, nice, kaninbajs. On resee.

Dåliga Ida

Publicerad 2008-12-22 14:14:43 i Life,

Jag är världens sämsta på att uppdatera när jag befinner mig i Hult, så förlåt. Men dagarna går ju så fort.

Torsdag; Middag med klassen samt 07:orna på Tellus, väldigt trevligt och när jag sa hej då till alla så fick jag en liten klump i magen. Jag insåg att jag faktiskt kommer sakna alla sjukt mycket, och det hann jag inte riktigt säga... Körde hem till Finspång på natten med en livrädd Harry brevid mig.

Fredag; Spelade World tour, handlade julmat för flera tusen med mamma, vinkade åt Julia som var på tv i direktsändning (vilket var fruktansvärt roligt). Åkte in till stan för att titta på julklappar. Spenderade kvällen hemma hos mamma med Jörgen där vi myste med snacks och en massa sällskapsspel. Åkte senare ner till ettan och tittade in men blev rädda för alla tragiska människor och åkte hem.

Lördag; Diskade och lekte hemmafru, premiärbadade i nya badhuset med Jörgen, Linus och Adde. Det var mycket mindre än vad jag hade tänkt mig men fasiken så roligt vi hade det. Resultat = blåa knän, krossade näsor, uppskrapade armbågar, hjärnskakning och skärsår på benen. På kvällen var det kusinkväll med Jörgens kusiner så vi spelade spel och drack glögg. Gick till hotellet och träffade folk men åkte hem vid ett för att vi var trötta (Panschis-varning!)

Söndag; Åt pizza, städade och gjorde det fint i sovrummet samt inhandlade lite inredningsprylar vilket gjorde att det var riktigt nice att gå och lägga sig igår. Spenderade kvällen på soffan med vitlöksbröd och film.

Sådär ja, antar att det är sådana här uppdateringar som kommer att komma men så kan det vara. Annars allt gött, ska ringa Wincent och socialisera lite innan  jag beger mig till stan för sista shoppingrycket.

Hej då Nypan!

Publicerad 2008-12-18 16:01:38 i Life,

Nu är det räcerpackning som gäller och sedan middag med studenterna samt lärarna. Sjukt nice. Jag har en och en halvtimme på mig att packa, piiip.

I ottan

Publicerad 2008-12-18 07:13:34 i Life,

Uppe med tuppen för att hinna med lite saker innan jag beger mig till skolan. Vore rätt gött att komma hem ikväll. 

Vart faan är mina nycklar?  De verkar inte vara hos Jörgen iaf... Det vore ett jävla aber att tappa bort dom. Borde sätta på min keyfinder på nyckelringen igen.

Hm, om man har gått upp såhär jävla tidigt en torsdag så kanske man borde ta och göra något med morgonen istället för att sitta framför musikhjälpen och titta på Henrik och Kitty. Förövrigt så spelade dom min önskelåt igår, sådan jävla tur att de satte på den när jag lyssnade den korta stund som jag gjorde igår. Då blev jag glad. Det kostade ju ändå 50 spänn att önska låtjäveln.

Tankar

Publicerad 2008-12-17 23:33:17 i Life,

Sitter och försöker skriva packningslista. Har redan packat en hel del men fick lite ont i magen eftersom det inte var organiserat så imorgonkväll ska jag packa om allt och stämma av från listan. Känns lite bättre så att man varken tar med sig för mycket eller för lite. Dock är det där jobbiga utifall man glömmer något, men det är ingen öken jag ska till. Det är bara att köpa saker där.

Imorgon är det muntlig redovisning och opponering, känns bajs. Speciellt eftersom de som ska opponera på oss tydligen har gått ihop om att slakta oss. Nice, nice.

Nej, nu skiter jag i det här och lägger mig. Får gå upp tidigt och fixa med det sista innan skolan.

Tjing på er.


Gambia, nov -07.
"Tama" krokodiler eftersom de var gambianernas förfäder reinkarnerade.
Jag tyckte det var lite småläskigt.

Hehee...

Publicerad 2008-12-17 17:45:18 i Life,

Jag tog ett test nyss, detta blev svaret;

Disorder;
Borderline
Rating:
Very high

Det var även svar på andra störningar men detta var det som fick högst poäng. Känns nice, eller inte.

Ska ta och lära mig allt om elektronisk musik utantill nu och sedan ska jag och Harry mysa sista kvällen med tapas, ost och makrill (till Harry). Det blir nog riktigtmys. Men, men. Lära sig saker var det.

Ida = Supersmart

Publicerad 2008-12-17 12:16:14 i Life,

Boyaakaa! 3 VG på 3 tentor och jag är så jävla bra! (På eftergymnasialnivå är det högsta betyget) Tentan idag är nog inte på VG-nivå men det är skitsamma, jag är faan bra ändå. Självförtroendet verkar ha fått sig en liten boost...

Sitter och väntar på att Julia ska redovisa om Hiphop och sedan blir det till att åka hem. Lite senare ska jag ta en äcklig spruta med vaccin men det ska nog gå bra. Glömde mina nycklar hos Jörgen imorse men som tur var så sitter mammas extranyckel hem till mig på bilnycklarna som jag har med mig upp så det var lite tur i oturen.

Ibland så undar man...

Publicerad 2008-12-16 21:24:27 i Life,


Jörgen och jag tog in granen förut, den är jättefin. Jag tror nog att Jörgen också tycker det även fast han inte riktigt vill erkänna det. Annars inget nytt, vandrade runt på viberga i bondkläder och hoppades på att ingen jag känner skulle se mig och jag tror nog att jag klarade mig. Gött.

Beger mig till Nyköping imorgonbitti för sista tentan samt redovisning innan jag och Harry åker hem till Finspång igen på torsdag.

Musikhjälpen

Publicerad 2008-12-16 13:14:00 i Life,

Nu har jag önskat mig en låt på Musikhjälpen, vi får se vad som händer. Vore kul om dom spelade den för min motivering var väl inte sådär jätteförklarande. Nåja, Johnossi - 18 karat gold önskade jag mig och det utav en väldigt speciell anledning. Lyssna på radion så kanske ni får reda på varför.

Idag ska jag plugga/leta gran/klä gran och softa. Antagligen spela lite trummor på Guitar hero World tour också eftersom jag är så sjukt bra. Testade första gången i fredags och spelade på Hard igår. Tänk om allt vore så lätt.

Underbara brudmaffian!

Publicerad 2008-12-13 18:43:21 i Life,

Blev helt rörd när jag fick se denna vackra film som Karin har knåpat ihop. Den handlar om älskade Brudmaffian och vad vi pysslar med om dagarn.  Titta och njut!


Brudar, jag älskar er och kommer alltid att göra

Försovning

Publicerad 2008-12-12 08:06:44 i Life,

Klockan ringde 05.30, jag somnade om och vaknade 07.15. Suck! Nåja, jag är ganska tidigt uppe ändå. På morgonen nu ska jag,
hinna med sista spurten på tentan
Packa väskan för helgen
Slänga upp Harry en våning
Göra mig iordning
Komma på hur jag tar mig till skolan.

Vilken underbar dag.

Publicerad 2008-12-11 22:44:44 i Life,

Det finns så mycket jag skulle vilja säga och förklara till så många men det finns varken mod eller luft till att säga det. Tankarna går runt, runt, runt men de flesta kommer aldrig ut. Frågan är bara hur mycket man kan ha i huvudet innan det exploderar. Som de flesta vet så är jag inte sådär jätteduktig på att prata om mina egna känslor, min sårbarhet och framför allt om att be om hjälp.
Det är inte min stil...

Jag ser fram emot lördag då älskade KL har inflyttningsfest och den dagen kommer att vara så mycket viktigare för mig än vad andra kan förstå. Jag skulle gärna vilja förklara men det kan jag inte. Man kan väl bara säg att det är en väldigt avgörande dag i mitt liv.

Stackars mannen med medaljer, som bara putsar sina minnen.

Mosquito song

Publicerad 2008-12-11 21:22:07 i Life,

I know, I know the sun is hot 
Mosquitos come suck your blood
Leave you there
All alone just skin and bone
When you walk among the trees
Listening to the leaves
The further I go the less I know
The less I know










Where will you run?
Where will you hide?
Lullabies
To paralyze

Fat and soft, pink and weak
Foot and thigh, tongue and cheek
You know
I'm told they swallow you whole
Skin and bone

Cutting boards and hanging hooks
Bloody knives, cooking books
Promising you won't feel a thing
At all

Swallow and chew
Eat you alive
All of us food that hasn't died
And the light says

Somehow they pick and pluck
Tenderize bone to dust
The sweetest grease, finest meat you'll ever taste
Taste, taste
So you scream, whine, and yell
Supple sounds of dinner bells
We all will feed the worms and trees
So don't be shy

Swallow and chew
Eat you alive
All of us food that hasn't died








En paus

Publicerad 2008-12-11 18:36:02 i Life,

Hallen och halva köket är städat nu är det dags för middag borta i 65:an. Så jävla nice! Efter middagen är det plugg som hägrar.

Börjar bli jävligt suget på att sticka till USA efter utbildningen. Det där med green card är dock inte så nice. Aja, är det meningen så löser det sig. Vart ödet än bär mig så är jag game. Men det skulle inte skada med New York eller LA...

Jahopp

Publicerad 2008-12-11 17:10:08 i Life,

Torsdag då...
Idag ska jag;
Städa
Äta middag 18.30 hos KAJ
Plugga arslet av mig
Beställa biljett hem
Packa
Sova

Nack- och ryggvärk

Publicerad 2008-12-11 01:01:19 i Life,

Nu är jag klar med boken. Anteckningarna skiter jag i ikväll för jag orkar inte mer. Det är inte det att jag är jättetrött men jag har så sjukt ont i ryggen och nacken. Det är inte lätt när man inte har ett normalt bord att sitta vid. Borde dock gå upp lite tidigare imorgon okcås så jag får lite gjort då. Vi får se hur det går, om jag känner mig själv så kommer jag som vanligt att sova över lite ändå.

Skynda, skynda!

Publicerad 2008-12-10 22:02:04 i Life,

Nu har jag skrivit klart den förbannade stilanalysen. Jäklar vad det tog tid att göra. Speciellt eftersom en av gruppmedlemarna inte har bidragit med något men så kan det gå. Jag och PT och lätt dragit vårt strå till stacken.

Saker kvar att göra;
Diska en disk
Röka med KL (i telefon)
Läsa projektledningsboken och skriva anteckningar
Skriva ihop antecknigarna från lektionerna till ett
Leta rätt på en musikrecension
Soooooooooooova

Elektronisk musik

Publicerad 2008-12-10 18:04:24 i Life,

Jag kräks bara jag hör ordet elektronisk musik. Sitter och har ont i huvudet över att det ta mig sjutton inte finns någon fakta någonstans. Sjukt svårt. Det blir ju inte lättare av att man faktiskt inte känner till musikstilen överhuvudtaget. Nåja, så kan det gå och hinder är till för att övervinnas.

Förövrigt så har jag inte bytt om från pyjamas än. Men det får man om man är ledig. Nahe, fortsätta kanske?

No air

Publicerad 2008-12-10 14:02:12 i Life,

Vaknade vid elva av att klockan ringde för att jag skulle ringa och påminna Jörgen om en sak. Det kändes lite surt att jag inte äns fick vakna utav mig själv på mig lediga dag. Fast det är väl bara att inse. Det är inte min grej. Skulle ha en hårdpluggardag. Jag har inte äns tittat i boken än. Känns rätt gött. Fast jag ska. Sen...


Bara för att vi är så sjukt snygga.

God made us sisters...

Publicerad 2008-12-09 22:40:39 i Life,

...Prozac made us friends.

Nu börjar jag längta till Thailand på riktigt. Fast det är inte så sjukt länge kvar - 21 dagar. Det går nog fort. Speciellt eftersom det är en massa skoljobb, hemfärd, träff med alla mysiga Finspångs/Boråsvänner och jul. Jag kommer nog inte äns hinna packa.

Har varit borta hos KAJ och ätit middag samt snackat lite skit. Det var riktigt nice. Försökte tussa ihop Harry med deras två kattungar men det gick väl lite sådär. De morrade mest. Fast det ska nog gå någon gång.

Förövrigt så har någon sex förtillfället, det viskade en fågel i mitt öra.

As!

Publicerad 2008-12-09 18:31:05 i Life,

Jag hatar Ving för tillfället, ringer och snackar en jävla massa skit. Bajs på dom! Jag är skitsur.

Happy new year

Publicerad 2008-12-09 15:02:16 i Life,

Tentan gick skapligt, godkänd är jag nog men det däringa VG får vi se... Hade utvecklingssamtal också och det gick bra, tyckte väl inte direkt att det gav mig så mycket feedback som jag ville men LP sa att jag växer i hans ögon för varje dag, att jag sliter som en varg och att allt jag gör är gediget. Så så illa var ju inte det.

Idag ska jag;
Laga lunch (äggmackor)
Skriva två sidor stilanalys
Städa
Äta mat borta hos KAJ (KarinAnnaJosse)
Skriva klart stilanaylsen

Den där Jörgen

Publicerad 2008-12-09 09:15:15 i Life,

Fick för mig att vi hade köpt bröd förra veckan men när jag vaknade och tittade i skåpet fanns där bara nudlar. Så jag fick sätta på lite vatten och koka det, när jag öppnade kylen för att leta dricka (som inte fanns, fick bli vatten och is) hittade jag brödet där. Liiiiite surt. Insåg precis nu att det står saft på golvet under datorn. Tror att det var Jörgen som sprang runt och gömde min mat överallt.

Känner mig inte alls taggad på tenta men det känns som att det borde gå ganska bra för mig om man jämför med andra eftersom det inte verkar vara någon som har läst böckerna överhuvudtaget. Nu ska jag bara slänga i mig nudlarna och cykla till skolan, ett sista varv med anteckningarna och där ljuder startskottet.

Huvudbry

Publicerad 2008-12-09 00:25:08 i Life,

Nu känns det sådär ovisst igen men 550 sidor teknik på en dag är inte fy skam. Dock hade det väl kanske varit bättre om man hade börjat läsa lite tidigare.

Sängen, måste upp skapligt och fortsätta plugga.

Tenteplugg eller ett liv?

Publicerad 2008-12-08 21:42:48 i Life,

Idag har jag läst 400 sidor ljudteknik, nu ska jag ge mig på 150 sidor ljus också. Satans perkele.

Nu ska jag ringa två samtal som förhoppningsvis får min kväll att bli ljusare. Puss på er.

Jag tror att det gick

Publicerad 2008-12-05 12:01:17 i Life,

Tentan var sjukligt lätt. Jag tror nog att jag har lyckats nästla mig igenom ännu en utan att kugga. Jag är faan bäst alltså. Nu blir det lunch och sedan beger jag mig och min malmöitiska vän JulleBulle till Hult för en helg i tentans/landets anda.

Fast just för tillfället så sitter jag, Julia och Karin i ett grupprum och spelar låtar varannan gång men det måste vara Jultema.

Fetkugg

Publicerad 2008-12-05 08:40:07 i Life,

Mina damer och herrar, idag kommer Ida Anna Viktoria Larsson att för första gången kugga på en tenta (om jag inte gjorde det på arrangörstentan förstås). Det här med marknadsföring är så jävla tråkigt.

Saker att göra innan skolan börjar;
duscha
klä på mig
frukost
packa väskan
fixa hem åt katten
läsa alla sammanfattningar i boken
cykla till skola
ta en jävligt nice morgoncigg för att få hjärnan att vakna

Kärlek

Publicerad 2008-12-04 17:30:30 i Life,

Hur härligt är det inte att sätta sig ner framför datorn för att börja tentaplugga och då höra dammsugaren gå igång ute i hallen utan att man har sagt något och världens underbaraste börjar städa mitt skitiga råttbo? Han har sagt att han ska laga mat åt oss sedan, vi får se hur det går. Men det känns som om jag har fått lite pli på karln.

Mörkertal

Publicerad 2008-12-02 18:30:46 i Life,

Deppig, glad, deppig, glad. Vad hände med lite lagom ljummen jämt? Jag kanske är speedad mano?

Längtar tills helgen. Framför allt så längtar jag till jullovet, ledig i flera veckor! Måste återgå till räkningarna och snart julkalendern.

Krogshow

Publicerad 2008-12-01 20:41:32 i Life,

Jag är jättesugen att gå på en krogshow. Synd att pengarna är på minus.

Bloggens framtid?

Publicerad 2008-12-01 16:58:01 i Life,

Jag känner att jag inte hinner/orkar med bloggen just nu. Lite tråkigt eftersom jag tycker om den väldigt mycket men så får det vara. Orkar inte sitta och plita ner 6 inlägg om dagen som jag gjorde förr när jag knappt orkar somna för att jag är så trött jämt.

Idag ska jag plugga, äta mat, städa och hänga upp julstjärnan. Har inte mer julsaker än så tyvärr...

"Vi är dom sjungande köttbullarna, trallalallalalaa"
Vad är det för fel på Jamba?

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela