Ida af Larsson

Dåliga Ida

Publicerad 2008-12-22 14:14:43 i Life,

Jag är världens sämsta på att uppdatera när jag befinner mig i Hult, så förlåt. Men dagarna går ju så fort.

Torsdag; Middag med klassen samt 07:orna på Tellus, väldigt trevligt och när jag sa hej då till alla så fick jag en liten klump i magen. Jag insåg att jag faktiskt kommer sakna alla sjukt mycket, och det hann jag inte riktigt säga... Körde hem till Finspång på natten med en livrädd Harry brevid mig.

Fredag; Spelade World tour, handlade julmat för flera tusen med mamma, vinkade åt Julia som var på tv i direktsändning (vilket var fruktansvärt roligt). Åkte in till stan för att titta på julklappar. Spenderade kvällen hemma hos mamma med Jörgen där vi myste med snacks och en massa sällskapsspel. Åkte senare ner till ettan och tittade in men blev rädda för alla tragiska människor och åkte hem.

Lördag; Diskade och lekte hemmafru, premiärbadade i nya badhuset med Jörgen, Linus och Adde. Det var mycket mindre än vad jag hade tänkt mig men fasiken så roligt vi hade det. Resultat = blåa knän, krossade näsor, uppskrapade armbågar, hjärnskakning och skärsår på benen. På kvällen var det kusinkväll med Jörgens kusiner så vi spelade spel och drack glögg. Gick till hotellet och träffade folk men åkte hem vid ett för att vi var trötta (Panschis-varning!)

Söndag; Åt pizza, städade och gjorde det fint i sovrummet samt inhandlade lite inredningsprylar vilket gjorde att det var riktigt nice att gå och lägga sig igår. Spenderade kvällen på soffan med vitlöksbröd och film.

Sådär ja, antar att det är sådana här uppdateringar som kommer att komma men så kan det vara. Annars allt gött, ska ringa Wincent och socialisera lite innan  jag beger mig till stan för sista shoppingrycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela