Ida af Larsson

Sego

Publicerad 2008-12-23 18:23:56 i Life,

Jag är hur trött som helst, även fast vi sov till elva idag. Spenderade nästan hela lunchen med att prata i telefon med tre olika personer som insisterade på att ringa cirka två sekunder efter att föregående samtal var slut. Fast trevligt var det.
 
Idag har jag och Jörgen först legat i soffan i långfills och degat, sedan gjorde vi lite ärenden i Finspång. Bland annat köpte ett roligt brädspel på Viberga och inhandlade mousserande vin till juldagen. Jag har helt klart hittat min favoritdricka!

Nu är juldagen bokad och klar, det blir hos min älskade Martini-skrutt med de sju samurajerna från gymnasietiden (dåvarande gänget= samurajer, nuvarande= maffia, någon likhet?). Ska bli hur kul som helt eftersom vi inte har träffats alla sedan i påskas tror jag. Mycket har hänt, jag har flyttat och skaffat ny karl, Martina har skaffat sambo och socialiserar med kex och ost, Elli har börjat plugga samt jobbar, Maria har flytt till Göteborg med karln, Elin har klippt av sig håret och bråkar med posten, Bella har flyttat någonstans som jag inte minns vart för att plugga och Åsa är precis hemkommen efter några månader i Frankrike.

Jörgen och jag iväg till mamma för att fira lite lill-jul med fondue och spel. Nice, nice, kaninbajs. On resee.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela