Ida af Larsson

Mjäk!

Publicerad 2008-06-26 00:19:43 i Life,

Har varit på sommarmöte med dom som ska jobba på Fasetten i sommar vilket var lite smått långtråkigt eftersom jag vet det mesta men bra att man träffa dom man ska jobba ihop med. Jag ska ju ändå jobba något varje vecka utom nästa vecka då jag är HELT ledig.

Efter jobbet åkte jag till Elli för att snacka karlar, sex and the city och kedjeröka. Mycket bra för hjärnan mer lite mindre bra för halsen. Det planerades in en resa till Skara i Augusti/September för att hoppa Bungyjump vilket vi håller tummarna för att det ska bli av. Är dock lite orolig över mina vrister eftersom ja kan "dra dom ur led" när jag tar av mig strumporna. Jag skyller allt på fotbollen. Hann även med att preliminär bestämma en minitripp till Motala på fredag med KL eftersom hon kom dit en sväng efter sitt jobb.

Det är alltså inte på ettan det är after work utan hemma hos Elli och Elin.

Jag tror att jag har bestämt mig för att skaffa en sommarfling men sommarn är redan i full gång så det gäller att ligga i. Jag får fixa till det nästa helg då jag är ledig och kan vara full och galen.

Lånade Mean girls utav Elli som jag nu ska somna in till och vänta på att Plutt ska ringa och väcka mig åtta imorgon...



Just det, denna lilla karl (Matheus) ska bli storebror i Januari. Nyheten fick vi på midsommar och ingen är gladare än jag, typ. Matheus är alltså mitt kusinbarn för nytillkomna/senila läsare.

Kommentarer

Postat av: Kerstin

Publicerad 2008-06-26 08:18:08

Sweet little Santa! :) Apropå Gardell är även jag ett stort fan av hans böcker..minns med nostalgi första gången jag läste En Komikers Uppväxt. Blev trollbunden, typ.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela