Ida af Larsson

Du vet att det blir Mayhem.

Publicerad 2009-06-15 11:33:40 i Life,

Annars då?

Hade en riktig Finspångs-dag igår. Låg bakfull på soffan fram till eftermiddagen då jag och Helena möttes upp på Babylon för lite kebab och en jävla massa skvaller. Satt där i några timmar och vill inte tänka på hur många cigaretter som röktes. För många var det.

Knatade över till Netto för att handla presenter åt Malin som fyllde 21 igår. Vi köpte ett halvmeter stort grattiskort, en svamplampa, ett bocciaspel, en förpackning rosa toalettpapper och 27 stycken kinderägg. En snabbvisit hem till pappa Helena för att slå in presenterna och måla på det fina kortet och plockade efter det upp födelsedagsbarnet på Kapellvägen. Vi åkte ut till Lotorpsbadet och satt på picnic-filtar, frös ihjäl och kedjerökte. Efter ett tag drog sig alla hemmåt för lite godhet mot respektive pojkvän så att vi kunde träffas senare igen.

Helena och Malin plockade upp mig vid nio-tiden och vi cruisade Finspång med Helenas underbara volvo 240 (geek), stod på Viberga-parkeringen och dansade och lyssnade på musik. KL slutade jobbet vid nio så hon joinade vid halv tio tiden, då åkte vi in till Norrköping för att äta äcklig fettomat som jag gladeligen proppade i mig på Max. Brummade tillbaka till Finspång och cruisade järnet. Hittade en vit 240 som vi följde efter och lös på med helljuset, fnittrande körde vi om och drog därifrån. Insåg att det var en kille som är bekant till några utav oss men han förstod inte att det var vi. Han började följa efter oss och halvracea och då blev vi hysteriska i bilen.

Inser nu hur obotligt töntigt det låter när jag skriver det men hälften som läser lär förstå och andra hälften är antagligen uppväxta i Sthlm och vet inte skillnaden på en 740 och en 240.

240n hämtade upp en saab 9000 och där åkte vi runt och hoppade groda mot varandra. Helt sinnessjukt roligt och det är alltid lite malligt att sitta fyra brudar i en svart, tonad 240 och varva.

Tog mig hemmåt vid ett och somnade rätt gött.


Såhär såg det ut för ett år sedan när vi cruisade samma Finspång i samma bil
men något mer maskerade än igår och med tre stycken i framsätet.
Vi kan vara rätt roliga när vi vill
Ida - Malin - Helena

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela