Ida af Larsson

Modets klappträn

Publicerad 2017-09-13 13:48:00 i Life,

Utredningar hit och utredningar dit, allt för att komma fram till varför det kryper i kroppen och skaver i själen. Tyvärr är väntetiderna långa och det är svårt att hitta någon som kan förstå olika delar och inte bara vara specialist. Men då är envisheten en bra sak. En dag kommer min kropp att samarbeta med min knopp och om det tar lite tid så gör inte det så mycket. Huvudsaken är att det hinns med innan det är för sent.
 
Jag hade en gång i tiden en vän som jag egentligen inte vet hur jag lärde känna mer än att jag tror att han var en ungdomskamrat till ett av mina ex. Jag vet heller inte varför vi fastnade för varandra. Men vi gjorde det och han växte sig nog starkare hos mig än vad han förstod själv. Åren har dock en tendens att gå och en dag hade vi bara inte hörts på länge. Nu är det kanske 4,5 år sedan vi hade kontakt. Bara ett par sms sådär en torsdag eller så. Men jag har tänkt på honom nu i flera veckor och funderat på var han tog vägen. 
 
Jag smsade till numret han hade för 4,5 år sedan. Men jag har inte fått något svar. Kanske har han bytt nummer eller kanske vill han bara inte svara. Jag vet bara inte hur jag ska få tag i honom. Jag vet inte vem som kan ha kontakt med honom och mina försök på ratsit och andra söksajter har varit fruktlösa. 
 
Men då, för ett halvt liv sedan, vet jag att han läste min blogg. Gör du det nu? Är du fortfarande här? Om du är här, säg till. För jag tänker på dig nästan dagligen just nu. Du är en av dem som försvann. Men jag vill hitta dig igen. 
 
Är du här A.K.?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Ida - Kan vara bra att ha.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela